Dekorativne tkanine za tapeciranje

Dekorativne tkanine i mebl štofovi za tapeciranje interijera i eksterijera

Dekorativne tkanine koriste se za tapeciranje svih vrsta namještaja i kao takve su vrlo efektne i često namijenjene reprezentativnim prostorima u svim dijelovima stambenih i javnih prostora.

  • Karakteristike tkanine

    Upravo zbog različitosti sastava materijala te namjena za koju ćete koristiti tkanine, pri izboru je važno pregledati njene karakteristike kao što su sirovinski sastav, gustoća tkanja i način održavanja.
  • Odabir tkanine

    Neke tkanine zahtijevaju više brige i pažnje pa odabir materijala treba biti prilagođen namjeni (unutarnjim ili vanjskim prostorima), intenzitetu korištenja, izloženosti habanju i prljanju te potrebnom održavanju.
  • Primjena

    Primjena dekorativnih tkanina za tapeciranje ili mebl štofova odličan je način za brze i efektne promjene u prostoru bilo da se radi o stilskim, rustiklanim ili modernim prostorima.

Tkanine za interijere

Za tapeciranje interijera možemo Vam ponuditi veliki broj dekorativnih tkanina različitih boja, tekstura i dezena kao što su mikrofibra, pliš, tiskane tkanine, tkanine za stilski namještaj i mnoge druge.

Više

Tkanine za eksterijere

Osim dekorativne, ove tkanine moraju biti i funkcionalne zbog svoje izloženosti različitim vanjskim utjecajima. Sve tkanine iz naše ponude su izrazito čvrste i izdržljive te su otporne na vanjske utjecaje.

Više

Pošaljite nam upit i odgovorit ćemo Vam u kratkom roku.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.