Antimikrobni skajevi

Za tapeciranje zdravstvenih i laboratorijskih ustanova, staračkih domova, sportskih, ugostiteljskih i drugih objekata koji zahtijevaju visoki stupanj higijene i steriliziranosti

Antimikrobni skajevi su materijali otporni na prodor, kolonizaciju i razmnožavanje različitih vrsta mikroba kao što su bakterije, gljivice, plijesan i virusi te su posebno dizajnirani za upotrebu u sektorima koji zahtijevaju najviši stupanj higijene, posebno u zdravstvenom sektoru.

BioCote tehnologija

  • Ponuda renomiranog europskog proizvođača

    U ponudi imamo specijalne skajeve renomiranog proizvođača tretirane BioCote tehnologijom koja sprječava kontaminaciju i preživljavanje mikroba na površini materijala.
  • BioCote reducira količinu mikroba do 99,99%

    Znanstveno dokazana učinkovitost BioCote tehnologije protiv različitih vrsta bakterija (MRSA, MSSA, salmonela, legionela, E. coli), gljivica, plijesni i virusa, uključujući H1N1 virus.

Osnovne karakteristike

Skajevi iz naše ponude odlikuju se čvrstoćom, rastezljivošću, mekoćom (odnosno podatnošću za šivanje), vodonepropusnošću i otpornošću na UV zrake (ne zagrijavaju se na suncu i zadržavaju postojanu boju), a dostupna su u širini od 140 cm i u različitim bojama.

Primjena

Skajevi tretirani BioCote tehnologijom pogodni su za opremanje i tapeciranje svih vrsta elemenata u interijerima i eksterijerima koji zahtijevaju visoki stupanj higijene i steriliziranosti poput zdravstvenih i laboratorijskih ustanova, staračkih domova, sportskih i ugostiteljskih objekata i sl.

Bilo da Vas zanima više ili tražite savjet koji skaj koristiti za određenu namjenu, pošaljite nam upit i odgovorit ćemo Vam u kratkom roku.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.